2017 metų spalva pagal PANTONE

 
Spalvų ekspertai „Pantone" 2017 metų spalva paskelbė - sodo žalia, vadinama GREENERY. Tai šiltas žalias atspalvis, kuris, kaip teigia „Pantone" - pavergia gaivumu, primena gamtos atgimimą - pavasarį, nuteikia naujai pradžiai ir pokyčiams!
 
2017 metų spalva atspindinti žemės ir gamtos harmoniją, norą susilieti ir atsipalaiduoti nesuniokotoje gamtoje: gulint žalioje pievoje ar žiūrint į nesibaigiančius vandens tolius. Ši gaivi „Pantone" spalva yra orientuota į žmogaus būtį gamtoje ir sugrįžimą prie nuoširdžių pirmapradžių potyrių, jausmų ir emocijų. Toks gamtos dvelksmas gali būti sukurtas ir Jūsų namuose - tiek roletai, tiek širmos, užuolaidos ar kiti Jūsų pamėgti langų uždengimai gali būti pagaminti iš šios gaivumu dvelkiančios spalvos.
 
GREENERY tiesiog natūraliai įsilies valgomajame, virtuvėje, vaikų ar vonios kambaryje. Tai ideali spalva langų uždengimams ar interjero aksesuarams. Ši spalva skirta tiems, kurie išsiilgę šviežumo, veržlumo, šviesos ir jaukumo!
 
Pasitikime 2017 metus su naujais vėjais, atsinaujinę ir nusiteikę naujai pradžiai!
 

Reikia pagalbos?

Registruokitės nemokamai konsultacijai ir gaukite atsakymus į visus rūpimus klausimus.

Nemokama konsultacija
Šioje svetainėje naudojami slapukai (angliškai „cookies“), skirti sklandžiam svetainės veikimui, statistikai bei rinkodarai. Daugiau informacijos.