2024 metų spalva ir langų uždengimai

Apgaubianti šiluma ir ramybe – tokia štai 2024 metų PANTONE spalva. Švelnus, kvepiantis ir minkštas persikų atspalvis atspindi mūsų norą rūpintis, globoti bei kurti ramybės atmosferą ir artumo jausmą. Ideali spalva langų uždengimams.

  • Persikinės spalvos užuolaidos kambariui suteikia šiltumo ir šviesumo pojūtį. Tai gali būti ypatingai svarbu tamsesniuose arba mažuose kambariuose.
  • Ši spalva puikiai derinasi su neutraliais atspalviais, tokiomis kaip balta ar pilka. Tai suteikia galimybę sukurti subtilų ir šiuolaikišką interjerą.
  • Pasirinkite roletus su įdomesniais raštais ir tekstūromis, kad suteiktumėte namams daugiau individualumo ir stiliaus. Persikinė spalva gali tapti dar įdomesnė, kai naudojamos skirtingos medžiagos.
  • Persikinė spalva yra universalus atspalvis, kuris gali priderėti tiek prie klasikinio, tiek prie modernaus stiliaus interjero. Tai suteikia jums didelę laisvę kurti išskirtinius ir patogius namus.

Peach Fuzz jau DomusLumina atnaujintose užuolaidų, roletų ir plisuotų žaliuzių kolekcijose. Dar daugiau įkvėpimo rasite apsilankę mūsų salonuose. Laukiame jūsų ir šeštadieniais!

Gaukite asmeninį pasiūlymą

Langų uždengimai pagal jūsų poreikius.

Asmeninis pasiūlymas
Šioje svetainėje naudojami slapukai (angliškai „cookies“), skirti sklandžiam svetainės veikimui, statistikai bei rinkodarai. Daugiau informacijos.