2020-ųjų „Pantone“ spalvų karalienė – žavingam interjerui

Artėjant 2020-iesiems pagaliau atskleista madingiausia naujųjų metų spalva - klasikinė mėlyna. Vieni ją labai mėgsta, kitiems ji priešingai - nepalieka gero įspūdžio. Nepaisant skirtingų nuomonių, daugelis tikriausiai nesiginčytų, kad šis tonas pasižymi išskirtine elegancija ir suteikia ramybės. Jis padeda susikaupti, atrasti taiką tiek savyje, tiek aplinkoje. Klasikinė mėlyna gali papuošti įvairaus stiliaus interjerą - jos žavesį puikiai atskleidžia skirtingi langų uždengimai.

  • Priemonių gausa - kiekvieno poreikiams

Naktinės užuolaidos, žaliuzės, roletai, širmos, romanetės - būdų, kaip uždengti langus, išties daug. Itin patogu tai, kad priemonių spalvą galima rinktis iš daugybės variantų, taip pat ir mėlynos. Skirtingo dizaino produktai pasižymi savita išvaizda. Todėl, priklausomai nuo poreikių, juos paprasta pritaikyti įvairaus stiliaus interjeruose: klasikiniame, skandinaviškame, moderniame ar bet kuriame kitame.

2020-ųjų „Pantone" spalvą galite atskleisti pasitelkdami ir kitas detales. Vienos iš tokių - dekoratyvinės pagalvėlės. Tai itin universalus aksesuaras, kuriuo papuošite tiek svetainės, tiek miegamojo baldus. Mėlynos pagalvėlės ne tik skoningai atrodo, bet ir leidžia mėgautis patogesniu poilsiu. Taigi, jei ieškote idėjų, kaip nustebinti savo artimuosius ar draugus, kodėl gi neapsvarsčius būtent jų?

Madingiausios metų spalvos naktinės užuolaidos harmoningai dera ir su kitais interjero elementais, pavyzdžiui, kilimais ar lovatiesėmis . Tai padeda įnešti balanso, todėl erdvė atrodo dar patraukliau. Atsikartojantys tų pačių tonų elementai padeda suvienyti kambario įvaizdį ir sukurti maloniai nuteikiančią atmosferą.

  • Derinimas su kitomis spalvomis

Klasikinė mėlyna - labai universali. Be to, kad papildo įvairaus stiliaus interjerą, ją galima derinti tiek su neutraliomis, tiek su ryškiomis spalvomis. Jei svajojate apie raminančią erdvę, kuri leistų atrasti vidinę harmoniją, rekomenduojama rinktis šiltus tonus: kreminius, persikinius, kakavinius, švelniai pilkus ir prislopintus mėlynus. Pavyzdžiui, prie šviesių kambario sienų tinka tamsūs langų uždengimai ar kilimas. Papildomai galima panaudoti ir keleto spalvų dekoratyvines pagalvėles.

Tiems, kurie nori sukurti subtiliai prabangų interjerą, verta išbandyti auksinius, rožinius, rudus, smėlinius, pilkus ir nakties dangaus mėlynumo tonus. Lengvai spindinčios auksinės spalvos naktinės užuolaidos nuostabiai papuošia tamsią svetainę ir leidžia mėgautis išskirtine elegancija. Įspūdingą derinį švelniai prislopina pilkšvai rožinės ir smėlinės pagalvėlės.

Išsiilgusiems egzotikos patariama pasirinkti dar ryškesnes spalvas: raudono vyno, smaragdinę, garstyčių, šaltą pilkąar oranžinių plytų. Jos padeda sukurti intriguojančią atmosferą, pakerinčią savo žaismingumu ir drąsiais pasirinkimais. Smaragdinis kilimas, garstyčių spalvos romanetės ir klasikinės mėlynos pagalvėlės - akcentai, pagyvinantys patalpas ir suteikiantys joms unikalumo.

Ieškote būdų, kaip atnaujinti interjerą? Plačiame „Domus Lumina" asortimente gausu ne tik skirtingo tipo langų uždangų (roletai, žaliuzės, širmos, romanetės, dieninės bei naktinės užuolaidos), bet ir kitų dekoro elementų. Pasitelkite juos ir atskleiskite klasikinės mėlynos, madingiausios artėjančių metų „Pantone" spalvos, eleganciją.

Nemokamas konsultanto iškvietimas į namusSkambinkite nemokamai visą parą telefonu 8 800 00009Užduokite klausimą specialistui

Reikia pagalbos?

Registruokitės nemokamai konsultacijai ir gaukite atsakymus į visus rūpimus klausimus.

Nemokama konsultacija
Šioje svetainėje naudojami slapukai (angliškai „cookies“), skirti sklandžiam svetainės veikimui, statistikai bei rinkodarai. Daugiau informacijos.